Tuesday, November 15, 2011

Aku pun tak tau apa aku buat .....

Lama benar aku tak update blog ni .... hari ni genaplah 2 tahun aku tak update blog ....

kebelakangan ni aku cuba mengedit gambar aku menjadi seperti lukisan .... ni hasilnya yang tidak seberapa ..... masih dalam peringkat percubaaan .....

gambar ni aku shoot di Teluk Batik Resort .... lepas tu aku mencuba2 edit dan inilah hasil akhirnya ......

yang ini aku percubaan aku utk menjadikan gambar ini kelihatan seperti gambar lama

dan ni satu lagi ..... aku pun tak pasti apakah hasil ni ok atau tidak ......

2 comments:

beautiful_rose said...

cantiknya.....
boleh ajarkan mcm mana nak edit gmbr mcm ni?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)